نحوه رفع خطای A6 چاپگر برادر

رفع خطای A6 چاپگر برادر
در صورتی که با خطای A6 چاپگر برادر روبرو شده اید و می خواهید آن را برطرف کنید ما را همراهی کنید تا بتوانید در کوتاه ترین زمان این کار را انجام دهید.
ممکن است یک مشکل سخت افزاری برای افرادی که از خطای A6 چاپگر برادر رنج می برند وجود داشته باشد. ممکن است هنگام چاپ ، خطای A6 را دریافت کرده باشید. برای یادآوری ، این پیام خطایی است که در صفحه LCD چاپگر جوهر افشان با عنوان: Unable To Clean: Brother Machine Error A6 مشاهده می کنید.
برای ثبت سفارش شارژ کارتریج و یا تعمیر پرینتر در امداد چاپگر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید
021-88532480
09102221293
09102221294
09102221295
علت خطای A6 چاپگر Brother
خطای A6 معمولاً هنگامی رخ می دهد که پد جاذب جوهر چاپگر پر شده و نیاز به تعویض دارد. پد جاذب جوهر چاپگر (Pad Ink Absorber) یک صفحه اسفنجی در داخل چاپگر است که جوهر اضافی را که در طی مراحل چاپ جمع می شود ، جذب می کند. می توانید پد جاذب جوهر را در پایین چاپگر پیدا کنید.
اگر نمی دانید جاذب جوهر چاپگر شما کاملاً پر است و باید تعویض شود؟ تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که یک برگ تست را چاپ کنید و به دنبال جوهر اضافی روی چاپ خود باشید. اگر ورق های چاپ شده شما حاوی جوهر است ، وقت آن است که جاذب را تعویض کنید. برای پشتیبانی فنی در این زمینه با متخصصان امداد چاپگر تماس بگیرید. برای ارتباط با این شرکت می توانید با شماره های 02188532480، 09102221293 الی 09102221295 تماس حاصل فرمایید.

با این حال ، اگر به نظر می رسد چاپ هایی که انجام داده اید کیفیت خوبی دارد ، جاذب جوهر پر نیست. و ممکن است چاپگر شما با مشکل نرم افزاری روبرو باشد. گاهی اوقات ، نرم افزار چاپگر Error A6 را قبل از پر شدن اسفنج جوهر می دهد زیرا در محاسبه اشباع اسفنج جوهر موفق نیست. سطح اشباع اسفنج در چاپگر توسط شمارنده پاکسازی محاسبه می شود که تعداد پاک سازی ها و چرخه های چاپی که چاپگر برادر انجام داده است را کنترل می کند.
مراحل عیب یابی و توضیح نحوه رفع خطای A6 چاپگر Brother
اکنون ، بیایید این مراحل عیب یابی سریع و آسان را با جزئیات نحوه رفع خطای چاپگر Brother A6 امتحان کنیم. قبل از شروع ، مهم است که بررسی کنید آیا دستگاه چاپگر Brother شما دارای ضمانت است یا خیر. اگر جواب این سوال بله است ، لطفا با شرکت تماس بگیرید و در غیر اینصورت ، مراحل زیر را دنبال کنید:
سیم برق چاپگر را از برق بکشید.
دکمه منو (دکمه شروع) را به مدت 10 ثانیه فشار دهید.
در حالی که دکمه را نگه دارید ، سیم برق را دوباره به برق وصل کنید.
دکمه را فشار دهید تا زمانی که گزینه Maintenance را در صفحه چاپگر مشاهده کنید.
اکنون ، شمارنده پاکسازی را بازنشانی می کنیم. اما قبل از انجام این کار ، مهم است که بدانید شما از چه نوع چاپگری استفاده می کنید. دو مدل مختلف از چاپگرهای برادر وجود دارد. یکی با صفحه کلید شماره ای و دیگری بدون صفحه کلید ارائه می شود. نوع چاپگر خود را بررسی کنید و مراحل زیر را ادامه دهید:
پیشنهاد ویژه: نحوه رفع اشکال در مورد اتصال چاپگر BROTHER
نحوه رفع خطای A6 چاپگر برادر با صفحه کلید شماره ای
برای چاپگرهای دارای صفحه کلید شماره ، 80 را تایپ کنید تا گزینه ها باز شود. شما باید از کلیدهای جهت دار برای پیمایش در گزینه ها و جستجوی Purge برای دنبال کردن یک شماره استفاده کنید.Enter 2783 عدد کنار Purge را روی 0 (صفر) تنظیم کنید. Exit را فشار دهید تا به فهرست Maintenance برگردید. برای خروج ، 99 را وارد کرده و چاپگر را مجدداً راه اندازی کنید.
برای ثبت سفارش شارژ کارتریج و یا تعمیر پرینتر در امداد چاپگر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید
021-88532480
09102221293
09102221294
09102221295
نحوه رفع خطای A6 چاپگر برادر بدون صفحه کلید شماره ای
برای چاپگرهای فاقد صفحه کلید شماره ، از کلیدهای جهت دار بالا و پایین برای پیمایش در شماره استفاده کنید. به عنوان مثال ، به 0 بروید و Set را فشار دهید. اکنون دوباره ، گزینه ها را پیمایش کنید و Purge را با تعداد اعداد در کنار آن جستجو کنید. با استفاده از دکمه OK شماره های 2،7،8،3 را وارد کنید و شمارنده پاکسازی را روی 00000 تنظیم کنید. شما کاربران گرامی می توانید جهت دریافت سرویس شارژ کارتریج در محل با تکنسین های امدادچاپگر در تماس باشید. شما همچنین می توانید جهت دریافت آخرین اطلاعات روز دنیا در زمینه پرینتر های نوظهور و قدیمی به بخش مقالات سایت امداد چاپگر مراجعه کنید. برای استفاده از خدمات بی عیب و نقص این مرکز می توانید از طریق آنلاین و یا از طریق شماره های 02188532480، 09102221293 الی 09102221295 با این مرکز ارتباط برقرار کنید.
پیشنهاد ویژه: شارژ کارتریج در طرشت
شارژ کارتریج اچ پی در امدادچاپگر
در صورت به اتمام رسیدن شارژ کارتریج اچ پی خود نیز کافیست با مرکز امدادچاپگر تماس حاصل نمایید. تکنسین های این مرکز در محل شما حاضر شده و با استفاده از ابزار و تجهیزات پیشرفته اقدام به شارژ کارتریج می نمایند. سرویس ایاب و ذهاب نیز کاملا رایگان می باشد. تکنسین های مجرب شرکت امدادچاپگر جهت شارژ کارتریج همواره از تونر گرید a (با کیفیت ترین تونر موجود) استفاده می نمایند بنابراین شما چاپی با کیفیت بسیار بالا را تجربه می نمایید. همچنین با پر کردن مخزن کارتریج بیشترین تعداد چاپ را خواهید داشت. سرویس ایاب و ذهاب نیز کاملا رایگان می باشد کافیست با مرکز امدادچاپگر تماس حاصل نمایید.